PS3 Overwatch-DLC Modern Warfare 3 komt 29 maart

Len (Len93)

Hoewel de Overwatch-map voor Modern Warfare 3 al geruime tijd uit is voor Xbox 360-eigenaren met Call of Duty Elite-abonnement, is dat voor PS3 nog niet het geval. PS3-eigenaren met een Call of Duty Elite-abonnement hoeven echter niet langer getreurd te zijn, over twee weken kunnen zij van de multiplayermap gaan genieten.

Door een deal die Microsoft met Activision getroffen heeft, zijn de nieuwe maps eerder te verkrijgen voor Xbox 360-spelers met een Call of Duty Elite-abonnement dan voor PS3-spelers met eenzelfde abonnement. Voor Xbox 360-eigenaren kwam de Overwatch-map al op 21 februari uit, ruim een maand later volgt deze map voor de PS3-spelers. Op 29 maart zal de DLC namelijk voor PS3 verschijnen.

De multiplayermap Black Box en de twee spec-op-maps Black Ice en Negotiator zullen rond 12 april uitkomen voor PS3-abonnementhouders. Xbox 360-spelers die geen Call of Duty Elite-abonnement hebben kunnen vanaf 20 maart losgaan op de nieuwe content, die is dan te downloaden via Xbox Live. Wanneer dit voor PS3 het geval is, is nog niet bekend.