Capcom legt keuze DLC op schijf uit

wc-eend

Nadat bekend is geworden dat de twaalf exclusieve PS Vita-personages van Street Fighter X Tekken al op de disc staan van de PS3- en Xbox 360-versie is er veel ophef ontstaan. Capcom legt uit waarom ze dit hebben gedaan.

Volgens Capcom is dit namelijk gedaan zodat gamers die de DLC niet aanschaffen wel gewoon kunnen spelen tegen gamers met de DLC. Staat de DLC niet op de schijf dan zal je alles moeten patchen en updates moeten uitbrengen om het wel mogelijk te maken om tegen elkaar te kunnen gamen.

Al deze updates en patches zouden ook veel harde schijf-ruimte innemen als het niet al op de schijf zou staan. De twaalf personages van de Vita-versie worden pas beschikbaar als DLC nadat deze is uitgekomen in de herfst van 2012 en de DLC uiteindelijk ook gekocht is. De game komt voor PS3 en Xbox 360 al op 9 maart uit. Het zal dus nog een goed half jaar gaan duren voordat gamers toegang kunnen krijgen tot de DLC die al op schijf staat. Een prijs of exacte datum behalve 'herfst 2012' is nog niet bekendgemaakt.