Koeman: "Geen sprake van arrogantie"

Frank (franklop)

Feyenoord won nipt van FC Groningen (1-0), maar de zege was zwaarbevochten. Coach Ronald Koeman vindt niet dat het aan arrogant spel te wijten was.

"Ik denk dat we het op een aantal momenten nagelaten hebben om de tweede te maken. Dan zie je dat het in de loop van de wedstrijd wat onrustiger wordt. We leden een aantal keren dom balverlies en we hadden moeite met Dusan Tadic. Uiteindelijk hebben we het zwaarbevochten over de streep getrokken", zo vermeldde Koeman aan Eredivisie Live.

"Er was geen sprake van arrogantie, want we zijn niet goed genoeg om arrogant te kunnen spelen. Met een stukje meer agressie en meer persoonlijke duels met dit publiek dat achter je staat, kun je Groningen verslaan", zo vervolgde de oefenmeester van de Rotterdammers.

Koeman zag ook dat Jordy Clasie meer kwaliteiten kan laten zien dan controleren op het middenveld. "Clasie maakte natuurlijk een fantastische goal. Hij geeft hiermee aan dat hij niet alleen controlerend speelt, maar dat hij ook in dit soort momenten ziet dat hij bij moet sluiten. Dat is natuurlijk alleen maar goed en het gebeurde op een belangrijk moment."