Mourinho zwijgt over bezoek aan Londen

Redactie

José Mourinho bracht deze week een bezoek aan Londen. Volgens de Engelse media was hij op huizenjacht. De Portugese coach wil er niets over los laten.

Door zijn bezoek kwamen de speculaties over een terugkeer naar Chelsea op gang. "Ik hoef niemand een verklaring af te leggen over wat ik doe in mijn privé-leven. Als iemand van ons Madrid verlaat, informeren wij de club uit hoffelijkheid. Ik hoef de pers niets te vertellen", aldus Mourinho, die niets kwijt wilde over zijn toekomst. "Ik wil er niet over praten. Het is niet het juiste moment."

Mourinho sprak liever over de wedstrijd van zondag. Tegen Espanyol moet hij het doen zonder Fabio Coentrão, Karim Benzema en Angel Di Maria. Kaká is een twijfelgeval. "Wat Kaká betreft moeten we nog even afwachten. Gisteren heeft hij niet getraind. Het hangt af van de blessures van anderen. Misschien moeten we een risico met hem nemen. Als hij niet negentig minuten kan spelen, dan maar 45 of twintig."

Tegen Espanyol hoopt Real Madrid de voorsprong op Barcelona weer te vergroten naar tien punten. "Het is een goed team met een uitstekende trainer. Zij zullen hier voor de overwinning spelen. Als we morgen winnen zijn we weer een wedstrijd verder. Het is een belangrijke wedstrijd voor ons."