Lokhoff rekende niet meer op zege

Frank (franklop)

VVV-Venlo boekte zaterdagavond de vierde overwinning op rij. Trainer Ton Lokhoff had de zege op zijn oud-werkgever zo laat in het duel niet meer verwacht. VVV boog in de laatste vijf minuten een 0-1 achterstand om in een 2-1 overwinning.

Robert Cullen en Maya Yoshida zorgden voor de doelpunten. Het verraste Ton Lokhoff, die afgelopen transferperiode in dienst trad bij VVV en de ploeg een ware opleving schonk.

"Als je tien minuten voor tijd met 1-0 achterstaat en wint met 2-1 is dat mooi. Ik had in die fase niet het idee dat we de wedstrijd nog zouden omdraaien. Het is een heel belangrijke zege. Het is niet makkelijk en het zal niet gemakkelijker worden", temperde de coach de verwachtingen na afloop.

"Voor de rust hadden we een strafschop moeten krijgen", zei Lokhoff, die het eerste uur vond dat het tegenzat. "Na de 1-0 werd het echter rommelig. We zijn er wel voor blijven gaan. Als je dan in een paar minuten de wedstrijd kunt ombuigen is dat een groot compliment voor de ploeg", aldus Lokhoff.