Vitesse gaat gedachten verzetten in Marokko

Niels (DerMeister)

Vitesse ontvlucht Nederland tijdens de interlandweek. De Arnhemmers brengen een bezoekje aan Marokko. De ploeg van John van den Brom kan wel een uitstapje gebruiken. Vitesse wist in 2012 nog geen enkel duel te winnen. Liefst vijf van de zes wedstrijden gingen verloren. Afgelopen vrijdag was RKC Waalwijk met 1-0 te sterk.

Vitesse streek zondag in Marokko neer met een selectie van zestien spelers. Dinsdag speelt het een oefenwedstrijd tegen het Olympisch elftal van Marokko. "Natuurlijk is het crisis als je zoveel verliest met de ambitie die wij hebben", kijkt Van den Brom in De Telegraaf terug op een bewogen periode.

"Ik ben ontzettend teleurgesteld met de wanvertoning in Waalwijk. Deze slechte avond baart mij zorgen. Alles wat we in de eerste seizoenshelft hebben opgebouwd, daar zie ik nu niets meer van terug. De individuele vorm, maar ook het opereren als team is er niet. Het elftal speelde zonder vertrouwen. In Marokko heb ik de tijd om met wat spelers te praten, maar ideaal is zo’n week niet, want ik ben ook een hoop spelers kwijt."