Keane: "Het slechtste Arsenal ooit gezien"

donroyco

Roy Keane, voormalige aanvoerder van Ierland en Manchester United, heeft zware kritiek op Arsenal geuit na de uitschakeling van The Gunners in de FA Cup. "Als speler zou je je hand in het vuur moeten steken voor de coach, maar opnieuw laten ze het bij Arsenal afweten. Dit is waarschijnlijk het slechtste Arsenal-team dat ik in mijn hele leven heb gezien", aldus de stevige mening van Keane tegenover ITV.

De Ier vindt het ook maar niets dat het merendeel van de Arsenal-spelers handschoenen droeg in het duel met Sunderland. "Vanaf de eerste minuut zie je vijf of zes Arsenal-spelers die handschoenen droegen, daardoor geef je een verkeerd signaal aan de tegenstander af. Ik vind niet dat een speler handschoenen hoort te dragen als hij een professionele wedstrijd speelt."

"Ze oogden krakkemikkig, daardoor ontstond het eerste doelpunt van Sunderland. Ze hadden bij Arsenal geen oog voor het passen. Het was langzaam, er werden balletjes breed gegeven, er werden balletjes naar achteren gegeven", aldus de klaagzang van Keane.