Evans: "Alert zijn in return tegen Ajax"

Niels (DerMeister)

Hoewel Manchester United zich een goede uitgangpositie verwierf, denkt Jonny Evans niet dat het tweeluik met Ajax al is beslist. De Engelsen wonnen donderdag het Europa Leagueduel met 2-0. Volgens de verdediger moeten de Red Devils alert zijn voor de return. "Niets is zeker in Europa."

Evans vond dat United niet goed speelde, maar het duel wel controleerde. "Ajax speelde een soort van Barcelona-voetbal, met veel balbezit en een opbouw van achteruit." In de tweede helft kwamen de Engelsen beter voor de dag en scoorden via Ashley Young en Javier Hernandez. Volgens Evans was dit een gevolg van een donderspeech van United-trainer Alex Ferguson in de rust.

Doelpuntenmaker Hernandez sprak van een lastige wedstrijd. "Ajax speelde goed aan de bal en wij speelde een slechte eerste helft." De Mexicaans international verwacht dat United hoge ogen gaat gooien in de Europa League, een competitie die de club nog nooit won. "Ons doel is om de Europa League te winnen en mee te blijven doen om de titel in Engeland."


Evans denkt dat klus nog niet geklaard is (Foto: Novum)