Ook Hitchcock-film Suspicion krijgt remake

René (MrManiak)

Na het nieuws dat de Alfred Hitchcock-film Rebecca een remake krijgt, heeft Paramount Pictures interesse getoond in een herfilming van Suspicion. Variety maakte bekend dat de studio scenariste Veena Sud (The Killing) heeft ingehuurd voor het filmproject.

Gebaseerd op Franxes Iles' boek Before The Fact uit 1932 speelde in de oorspronkelijke film van Suspicion Joan Fontaine, die voor haar rol van Lina McIaidlaw een Oscar won. Lina is een jonge vrouw die tegen de zin van haar vader trouwt met de charmante, maar roekeloze Johnny Aysgarth (Cary Grant). Ze is er van overtuigd dat ze hem kan veranderen, totdat Lina erachter komt dat hij een leugenaar, oplichter en moordenaar is. Hoewel ze nog steeds van hem houdt, vreest Lina dat zij het volgende slachtoffer van Johnny wordt.

De financiën worden geregeld door Montecito Pictures, hetzelfde bedrijf achter Sacha Gervasi's aanpassing van Stephen Rebello's boek Alfred Hitchcock and the Making of 'Psycho'. Dit project heeft Anthony Hopkins als een van de hoofdrolspelers.