'PSV hoort niets meer van Van Bommel'

zoem

De terugkeer van Mark van Bommel naar PSV lijkt op losse schroeven te staan. De Eindhovense club heeft al een tijd geen contact meer met de middenvelder.

Van Bommel en PSV spraken al meerdere malen over een terugkeer van de middenvelder. Van Bommel heeft er nooit een geheim van gemaakt graag zijn loopbaan af te willen sluiten bij de Eindhovense club en de gesprekken tussen beide partijen verliepen dan ook vlekkeloos. Inmiddels liggen de zaken echter anders.

Volgens Voetbal International sprak PSV aan het einde van de winterstop voor het laatst met Van Bommel. De speler en club zouden daarna verder praten, maar sindsdien is er geen contact meer geweest. Mogelijk heeft dat te maken met Louis van Gaal. De oefenmeester wordt serieus genoemd als opvolger van de na dit seizoen vertrekkende Fred Rutten.

Van Gaal en Van Bommel kenden een moeizame relatie tijdens hun samenwerking bij Bayern München, waardoor het niet ondenkbaar is dat de Oranje-international bij een eventuele komst van Van Gaal afziet van een overgang naar PSV.