Voetbalclubs hebben nog een uur...

Niels (DerMeister)

Over precies één uur sluit de transfermarkt. Veel ploegen hebben zich op de laatste dag van de transferperiode nog weten te versterken, maar er zijn ook clubs die tot de laatste minuut in onderhandeling zijn. Hieronder een aantal geruchten die de laatste uren in de rondte zijn gegaan.

NAC Breda zou op dit moment er alles aan doen om nog vier spelers aan te trekken. De eerste twee namen, Stefano Seedorf en Nourdin Boukhari, gaan al de gehele dag rond. Zojuist werd bekend dat de derde naam Youssef El-Akchaoui is. Hij wordt de rest van het seizoen gehuurd van sc Heerenveen. Wie de vierde naam is, zal later vanavond nog bekend worden.

Ook voor Ajax gaat het klokje steeds sneller tikken. De Amsterdammers proberen al de gehele dag om Luciano Narsingh los te weken bij sc Heerenveen, maar zijn hier tot nu toe nog altijd niet in geslaagd. Hebben de Amsterdammers nog een alternatief op het oog of gaan ze met dezelfde selectie verder?

Ook in het buitenland kan er nog vanalles geboren. Carlos Tévez, na alle heisa nog altijd eigendom van Manchester City, kan sinds een aantal uren op de interesse rekenen van het ambitieuze Anzhi Makhachkala. De Argentijn zou in Rusland een jaarsalaris van maar liefst achttien miljoen euro kunnen opstrijken. Over een uur zal er meer duidelijk zijn...