Zaakwaarnemer El Hamdaoui: "Daar zak je broek toch van af?"

Niels (DerMeister)

Sigi Lens, zaakwaarnemer van Mounir El Hamdaoui, liet tegenover NUsport weten verbijsterd te zijn over het afketsen van de transfer van de spits. Ook liet hij weten dat deze soap een naar staartje voor Ajax kan krijgen.

"Alles leek in kannen en kruiken. Ajax kreeg rond drie uur het getekende contract opgestuurd, er was geen vuiltje aan de lucht. Ze hadden tot zeven uur de tijd om te reageren, omdat toen de Italiaanse transferdeadline was. Pas om half acht kwam er een reactie uit Amsterdam over eerste aanbetalingen en bankgaranties."

Lens kan niet geloven dat het op deze manier is gelopen: "Daar zakt je broek toch van af? Op zo’n manier wordt dus een contract verknald. Waar zijn ze bij Ajax mee bezig? De situatie daar is totaal onwerkbaar. Ik begin Johan Cruijff steeds beter te begrijpen."

Verder liet hij weten dat Ajax nog wel eens in de problemen kan raken door de gang van zaken: "Niet alleen Mounir staat in z’n hemd, Fiorentina ook. Die lopen nu een spits mis. Dit kan zomaar eens uitmonden in een fikse claim. Dan is Ajax nog veel verder van huis."