Twente biedt tevergeefs 7 miljoen voor Tadic

Peterselieman

FC Groningen laat aanvaller Dusan Tadic deze winterperiode nog niet vertrekken naar FC Twente. De Tukkers boden gisteren zeven miljoen euro voor de Serviër, maar kregen nul op het rekest. Het lijkt er echter wel op dat Tadic in de zomer wel de overstap naar Enschede zal gaan maken.

"Het is een heel goed gesprek geweest. FC Groningen wil Tadic nu niet kwijt en we schorten de gesprekken op om later verder te praten over een transfer in de zomer. Je kunt niet zeggen dat we daar al een akkoord over hebben, maar het gesprek is wel heel constructief geweest", zei Twente-voorzitter Joop Munsterman.

Ook FC Groningen ziet een zomertransfer van Tadic wel zitten. "Wij begrijpen wel, dat het ergens ophoudt om Tadic aan zijn contract te houden. Tadic is een ambitieuze speler. Maar nu willen we hem niet verkopen. We laten het sportieve belang prevaleren en willen in de winterstop niet een van onze beste spelers laten gaan", zei directeur Hans Nijland die ook nee zal gaan verkopen aan Borussia Mönchengladbach.