Joe Carnahan ingehuurd voor reboot Death Wish

dekatophetspek

Regisseur Joe Carnahan is ingehuurd om een nieuwe versie te schrijven en regisseren van het bekende Death Wish verhaal. Carnahan, die eerder onder meer The A-Team regisseerde, gaat de film maken voor Paramount Pictures, aldus de Los Angèles Times.

In het origineel uit 1974 speelde Charles Bronson de architect Paul Kersey die zijn vrouw en dochter verliest aan een bende tuig. Kersey neemt het recht in eigen hand en begint met zijn jacht op criminelen in de donkere straten van New York. In de cultklassieker zagen we naast Bronson ook kleine rolletjes voor de destijds nog onbekende Jeff Goldblum en Denzel Washington.

In 2009 deed Sylvester Stallone een poging om het verhaal een reboot te geven maar hij kreeg het project niet van de grond. De nieuwe Death Wish film zal worden geproduceerd door Jules Daly, die we ook kennen van onder meer The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, The A-Team en de, eveneens door Joe Carnahan geregisseerde, Liam Neeson film The Grey, die vanaf maart in de bioscopen te zien is.


De trailer voor de klassieker uit 1974.