'PSV wordt kampioen'

Jeffrey

De FOK!users denken dat PSV dit jaar beslag gaat leggen op de landstitel. Ruim 38% van de stemmers verkoos de Eindhovenaren voor Ajax, AZ en FC Twente. 

PSV kent momenteel een vrij sterk gedeelte van het seizoen en dit is ook een van de redenen dat deze ploeg volgens de users de meeste kans maakt op de titel. "Denk dat PSV de beste papieren heeft, maar ik blijf hopen. Het is niet zo dat we volslagen kansloos zijn", aldus DeX090.

Ajax daarentegen is de laatste tijd helemaal niet zo goed bezig, toch denkt ruim 26% van de users dat de Amsterdammers wederom de titel zullen winnen. De ploeg staat momenteel vierde en ligt vijf punten achter op AZ. Laatstgenoemde krijgt echter maar 21% van de stemmen en maakt dus op FC Twente na het minste kans op de titel, volgens de FOK!users.

FC Twente tenslotte krijgt slechts 14% van de stemmen. "Tegen wat beter weten in gestemd voor Twente...", liet EricOscuro weten onder de poll. Opvallend; de ploeg staat namelijk boven Ajax en heeft slechts drie punten achterstand op koploper AZ.