'Robben gaat verlengen bij Bayern'

Jeffrey

Arjen Robben staat op het punt om zijn contract bij Bayern München te verlengen. Dit meldt de Süddeutsche Zeitung vandaag.

Het medium meldt dit op zijn website. Daarop staat een aankondiging over het nieuws, dat morgen groots naar buiten wordt gebracht. Er hoeven alleen nog maar wat formaliteiten te worden afgehandeld. "Als er vijf of tien clubs waren die groter zijn dan Bayern, dan zou je kunnen zeggen: Ok, daar heb je een punt. Maar Bayern is de top", vertelt Robben.

"De club behoort tot de grootste clubs van de wereld", aldus de Bedummer. Robben, die een van de dragende krachten is van het Zuid-Duitse team, wil maar al te graag de Champions League winnen met zijn huidige team. "Vaak hoor ik mensen zeggen dat we dat kunnen, of dat we er dichtbij zitten. Als ik eerlijk ben praat ik daar niet graag over. Ik praat daar niet graag over."

Hij neemt echter FC Barcelona wel als voorbeeld. "Om dat team te kunnen bereiken, hebben we nog een grote stap te zetten. Op dit moment zijn we daar nog niet", besluit de vleugelaanvaller, die een plaats heeft in het UEFA-team van 2011.