Square Enix kondigt Gunslinger Stratos aan

wc-eend

Square Enix heeft een nieuwe arcade-game aangekondigd voor in Japan. De game zal niet naar XBLA of PSN komen maar echt in de arcadehallen die daar te vinden zijn. De game, genaamd Gunslinger Stratos, zal te spelen zijn met twee pistolen en zal vier tegen vier actie bevatten.

Square Enix is van plan om door het hele land heen wedstrijden te organiseren en gamers kunnen ook clans oprichten voor de game. Gamers kunnen de twee pistolen los van elkaar gebruiken maar de twee pistolen ook 'samenvoegen' voor het gebruik van machinegeweren en raketwerpers.

Gamers zullen een profiel aanmaken voor het spel dat gekoppeld wordt aan een website. In het spel zelf zal je punten verdienen die je via de website kan spenderen om je personage nieuwe kleding, wapens of accessoires te geven. Dit soort dingen kunnen alleen gedaan worden met punten die in het spel verdiend worden.

Bekijk hier de trailer van het spel met veel actie daar in. Hier beneden zie je een plaatje van de arcade-apparaten zoals ze er uit komen te zien. De game moet in de zomer van 2012 naar de arcadehallen toe komen.

Gunslinger