Vormer: "De Kuip is geweldig"

André

Ruud Vormer maakt aankomende zomer de overstap van Roda JC naar Feyenoord. De 23-jarige middenvelder kijkt ernaar uit om het Feyenoord-shirt aan te trekken meldt het Algemeen Dagblad.

"Mijn stijl van voetballen past perfect bij die club", vertelt Vormer. "De Kuip is geweldig om in te voetballen en de steun van die supportersschare is iets om naar uit te kijken. Ik speel graag uitduels bij topclubs, maar bij Feyenoord is alles een graadje erger. Die passie, dat wil ik tweewekelijks meemaken."

Oud-ploeggenoot Willem Janssen wilde vorige jaar niet de overstap maken naar Feyenoord. Hij zag een transfer naar Rotterdam-Zuid niet als een sportieve verbetering en koos even later voor een verblijf bij FC Twente. "Er kan veel veranderen in een half seizoen, want nu zal iedereen dit wel een stap omhoog vinden. Maar buiten de plek op de ranglijst is volgens mij de stap van Roda JC naar Feyenoord altijd een sprong vooruit. Feyenoord hervatte woensdag de training en ik hoorde dat er duizend mensen langs de lijn stonden. Ongelofelijk", besluit Vormer.