Musa: "Volgende stap in mijn carrière"

donroyco

Ahmed Musa vertrekt per direct van VVV-Venlo naar CSKA Moskou. De jonge Nigeriaan is blij met de grote stap in zijn voetballeven. De 19-jarige aanvaller vertrekt voor een transfersom van vijf miljoen euro naar Rusland.

"Dit is de volgende stap in mijn carrière. Toen ik anderhalf jaar geleden in Venlo arriveerde, had ik echt niet durven dromen dat ik zo snel al deze transfer zou verdienen", vertelt hij op de clubwebsite van VVV.

"Ik ben heel blij dat ik in Venlo de kans heb gekregen om de wereld te laten zien wat ik kan. Nu kan dat op een groter podium. De club, de mensen en de supporters in Venlo zijn altijd goed voor me geweest. Dat zal ik nooit vergeten."

Voorzitter Hai Berden is blij voor Musa. "Ahmed heeft in die anderhalf jaar bij ons zijn waarde bewezen. Zelfs met zijn jonge leeftijd was hij vaak beslissend, zoals in de wedstrijd tegen FC Zwolle bijvoorbeeld. Met zijn overgang naar deze Champions League-club maakt hij een sprong in zijn nog jonge carrière. Ik ben ervan overtuigd dat hij daar nog beter wordt."

De preses dacht graag nog even terug aan de verkoop van Keisuke Honda aan hetzelfde CSKA, twee jaar geleden. "Wij zijn blij dat we van hem en zijn spel hebben kunnen genieten én dat we als Venlose club wederom een springplank naar een grote Europese club bleken te zijn."