Raśl hoopt op langer verblijf bij Schalke

donroyco

De Spaanse topspits en veteraan Raúl hoopt dat hij nog een tijdje langer kan blijven voetballen voor Schalke 04. De 34-jarige Raúl zegt zich goed te voelen bij de Duitse club, waarvoor hij sinds 2010 uitkomt. Zowel sportief als persoonlijk voelt de goalgetter zich goed op zijn plaats bij de club van Huub Stevens en Klaas-Jan Huntelaar.

"Ik hoop dat ik kan doorgaan met spelen voor Schalke, het bevalt me hier namelijk ontzettend goed", vertelde Raúl op een persconferentie in Qatar. "Het leven in onze woonplaats Düsseldorf bevalt mijn gezin uitstekend."

"Ik ben optimistisch gestemd en denk dat we een akkoord over een nieuw contract gaan bereiken. Op het moment zie ik geen enkele reden waarom ik de club zou verlaten."

Raúl wil wel graag een mooi succes behalen. "We hebben een geweldige eerste seizoenshelft gedraaid en kunnen zelfs over de titel gaan praten. Voor ons zou het wel eens een voordeel kunnen zijn dat niemand ons vooraf bij de favorieten heeft geschaard. Het zou geweldig zijn als ik na alle titels met Real Madrid nog eens de Bundesliga kon winnen."