Feyenoord behoudt hoofdsponsor

Stefan (sportfreak)

Verzekeraar ASR zal ook volgend seizoen hoofdsponsor zijn van Feyenoord. Dit maakte algemeen directeur  Eric Gudde vandaag bekend op de nieuwjaarsreceptie van de Rotterdamse club.

ASR maakte eerder bekend na dit seizoen te zullen stoppen als hoofdsponsor, maar zal dus ook volgend seizoen nog op de shirtjes staan. "Daardoor heeft Feyenoord ruim de tijd om een opvolger te vinden", aldus Gudde, die vol vertrouwen naar het nieuwe jaar uit kijkt. "De succesvolle eerste helft van dit seizoen heeft bewezen dat saneren en presteren wel degelijk hand in hand kunnen gaan".

Gudde vervolgt: "Je zou kunnen zeggen dat we in 2011 voor een belangrijk deel hebben afgerekend met het recente verleden. Het veel te hoge uitgavenpatroon is omgebogen en de schulden zijn in recordtempo teruggebracht, al zullen we deze nog wel verder moeten afbouwen. We zijn er nog niet. De laatste meters kunnen we het snelst afleggen als we allemaal dezelfde kant op lopen. Laten we ons verre houden van de suggestie dat er goede en minder goede Feyenoorders zijn."

"De club zit op een eigen wijze in ieder van ons en het is geen wedstrijd of en zo ja wie zich een echte Feyenoorder mag noemen. Laten we ook wegblijven van de schijnbare tegenstelling tussen verschillende groeperingen. Laten we met elkaar in eensgezindheid die laatste stappen zetten."