Kinderen van rappers wellicht in N.W.A.-film

Borizzz

De zoons van rappers Dr. Dre, Ice Cube en Eazy-E gaan wellicht de jonge versie van hun vaders spelen in de film over de rapformatie N.W.A. Dat laat Dr. Dre doorschemeren in een blikseminterviewtje met de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

"Het wordt besproken, we zullen zien wat er gebeurt", zegt de 46-jarige rapper. Het gerucht dat Dr. Dre en Ice Cube hun kinderen willen inschakelen voor de film doet al maanden de ronde. Eazy-E, die in 1995 overleed aan de gevolgen van aids, heeft zeven kinderen van zes verschillende vrouwen. Wie hem zou spelen is onduidelijk.

De hiphopgroep N.W.A. is een afkorting van Niggaz With Attitudes en was vooral populair in de jaren tachtig en negentig. De groep geldt nog altijd als een van de invloedrijkste in het subgenre van de gangsta rap.

Ice Cube zegt al jaren dat hij een film over de begindagen van N.W.A. wil maken. In september was hij in gesprek met regisseur John Singleton. Die stapte in november op bij de film over rapper Tupac Shakur en heeft officieel nog geen verdere filmplannen.