Bouncing boobies in SoulCalibur 5

Rico (RBWO)

In SoulCalibur 5 zal het mogelijk zijn het borstformaat van je personages aan te passen. Het decolleté zal dan nog beter te zien zijn in de al schaarse kleding die ze aanhebben.

In het menu, waar je een personage kan aanmaken, is het mogelijk om het borstformaat geheel in te stellen naar eigen wensen. Tevens is het mogelijk om de camera te manipuleren zodat je nog beter kan inzoomen op het lichaam van je personage.

"Some female fighters wear outfits that reveal large amounts of jiggling cleavage and portions of their buttocks", aldus US age ratings board (ESRB).

SoulCalibur 5 heeft in tegenstelling tot de vorige delen ook meer geweld, scheldwoorden en bloederige details. Zo zal je geregeld woorden als "damn", "bitch" en "bastard" voorbij horen komen. Spelers kunnen nu ook gebruik maken van wapens, zwaarden, speren en andere melee wapens om hun tegenstanders te verslaan. Tot slot zullen er meer cut-scenes te zien zijn hoe tegenstanders in tweeën gehakt worden met zwaarden in de stijl die je doet denken aan de Mortal Kombats finishing moves.