Di Resta: "Force India kan stap zetten in 2012"

Peterselieman

Paul di Resta is ervan overtuigd dat Sahara Force India in 2012 bij de beste constructeurs in de Formule 1 kan behoren. De Schot baseert zich op het sterkte slot van 2011 waarin het team in bijna iedere race punten scoorde en zo opklom naar de zesde stek in het kampioenschap.

"Als je kijkt naar waar we begonnen en waar we uitkwamen dan is dat ongelooflijk. De fundering die we eerder in het jaar gelegd hebben zorgde ervoor dat we in het begin er niet helemaal bijzaten, maar hierdoor konden we richting het einde van het jaar met een sterker pakket voor de dag komen dan we voor mogelijk hadden gehouden," zei Di Resta. "Als we dat momentum volgend jaar vast kunnen houden dan kunnen we het op gaan nemen tegen onze naaste belager en dat is Renault."

Di Resta zag bij het team Adrian Sutil vertrekken als teamgenoot en vervangen worden door Nico Hülkenberg. De Schotse rijder verwacht zich gedurende de winter te verbeteren. De coureur reed dit seizoen zijn eerste raceseizoen in de Formule 1 en boekte met een zesde plaats in Singapore zijn beste resultaat.