Reserve-doelman Internazionale wil spelen

Wessenator

Emiliano Viviano wil met het oog op het komende Europees Kampioenschap meer speeltijd. Bij Inter moet hij Julio César voor zich dulden.

De sluitpost, die momenteel nog herstellende is van een zware kruisbandblessure, werd met veel bombarie binnen gehaald bij Internazionale. Men was eensgezind: hij wordt op lange termijn de opvolger van de Braziliaan Julio César. Maar na zijn komst van Bologna heeft hij nog niet veel speelminuten gemaakt.

Met het naderende EK wil de doelman echter veel spelen, om zo nog met Italië in actie te kunnen komen. "We zullen hoogstwaarschijnlijk begin volgende maand om te tafel gaan", vertelt zijn zaakwaarnemer Claudio Vigorelli tegenover diverse Italiaanse media. "Hij is vrijwel weer fit na zijn zware blessure en wil zeker in beeld blijven voor het naderende EK", vertelt hij over zijn client.


Afgelopen zomer liep de 26-jarige goalie een kruisbandblessure op. Daarvoor was hij doelman in het nationale team van Italië. Het maakt hem niet uit bij welke club hij komt te spelen, meent zijn agent. "Dat hoeft niet een Italiaanse club te zijn. De Premier League is ook een goede optie."