Schwarzenegger speelt engel in Black Sunday

Borizzz

Arnold Schwarzenegger heeft een tipje van de sluier gelicht van zijn personage in zijn nieuwe film Black Sunday. "Ik speel een soort engel. Meer kan ik er nog niet over zeggen", zegt de Oostenrijkse Eik volgens de Amerikaanse website Thearnoldfans.

Black Sunday droeg voorheen de titel Black Sands. De plot van de actiesciencefictionfilm is nog onbekend, maar geruchten gaan dat Schwarzenegger het als onsterfelijke op moet nemen tegen illegale wapenhandelaren. Black Sunday moet in 2013 verschijnen.

De 64-jarige oud-gouverneur van Californië heeft zich dit jaar weer op zijn acteercarrière gestort en is momenteel bezig met de opnames van zijn film Last Stand. Hierin speelt hij een Amerikaanse sheriff die het aan de stok krijgt met een Mexicaanse drugsbaron als die met een lading drugs door zijn dorpje wil vluchten. Ook die film verschijnt in 2013

Schwarzenegger is in augustus te zien in The Expendables 2, waarin de mannen het moeten opnemen tegen een verrader in hun midden die een van hen heeft vermoord. Hij speelt weer de rol van Trench, die naar verluidt een stuk is groter dan in de eerste Expendables.