Van Hanegem verwacht veel van Feyenoord

André

Voetbalicoon Willem van Hanegem verwacht dat Feyenoord de goede lijn van de eerste seizoenshelft zeker door kan trekken in de tweede seizoenshelft.

Van Hanegem wijst erop dat diverse critici er vorig seizoen behoorlijk naast zaten wat betreft hun gedachtes bij de selectie van Feyenoord. "Iedereen kwam toen elke keer met hetzelfde lulverhaal: het zijn jonge gasten, er is geen geld. Maar je kon aan al die gasten zien dat ze goed konden voetballen en daar gaat het om", aldus Van Hanegem tegenover RTV Rijnmond.

"En dan gaat het erom: hoe ga ik daar mee om? Mario Been had daarin niet meer de juiste klik met die gasten. Dat kan, maar dat moet je dan wel beseffen", zo denkt De Kromme, die er niet vreemd van op zou kijken als de Rotterdammers aan het einde van het seizoen in de top-vijf eindigen.

"Het zou me verbazen als dit Feyenoord bij de eerste vier, vijf eindigt. We gaan niet praten, zoals aan het begin van het seizoen, toen we het over het linkerrijtje hadden. Als we Wijnaldum niet hadden laten lopen, hadden we nu bij de bovenste twee gestaan. Dat had best gekund."