Fledderus: ''Nog genoeg te laten zien''

Mark-Jan Fledderus verruilde afgelopen zomer Heracles Almelo voor Roda JC. De middenvelder is 'happy' in Kerkrade, maar ook nadrukkelijk op zoek naar meer.

''Ik ben nog niet helemaal tevreden'', moet Fledderus concluderen als hij terugblikt op zijn eerste seizoenshelft bij Roda JC. Mede door blessureleed, voldeed zijn transfer tot nog toe niet helemaal aan de verwachtingen. ''De negende plek wel redelijk, maar persoonlijk had ik er wat meer van verwacht.''

''We hebben nog genoeg om in de tweede seizoenshelft te laten zien, in ieder geval. Met mijn blessure gaat het nu goed. Het heeft even geduurd maar ik ben weer helemaal fit. Ik hoop na de winterstop weer negentig minuten te kunnen spelen. Eerst beginnen de voorbereidingen natuurlijk en dan wordt het hard trainen."

Feitelijk gezien ging Fledderus er met zijn nieuwe club sportief op vooruit, want de Limburgers hebben op de helft van de rit vier punten meer. Met zijn oude club bivakeerde hij de laatste jaren ook in het linker rijtje. ''Het waren drie mooie jaren waarin we goede prestaties hebben geleverd. Een aantal dingen gingen boven verwachting. We hebben de play-offs gehaald voor Europees voetbal, dat had ik vooraf niet verwacht. Het was een leuke periode", aldus Fledderus op de officiële clubwebsite van Roda JC.


Mark-Jan Fledderus (Foto: Pro Shots)