Lokhoff nieuwe trainer VVV-Venlo

Sjors (Sj0rSz)

VVV-Venlo heeft een nieuwe trainer gevonden. Ton Lokhoff wordt de opvolger van Glen De Boeck, die er begin december de brui aan gaf. De nieuwe oefenmeester blijft in elk geval tot het einde van het seizoen aan.

"Ik ben blij dat ik weer aan de slag kan gaan als hoofdtrainer", liet Lokhoff in een eerste reactie weten. De trainer was tot april werkzaam als assistent-trainer van Huub Stevens bij Red Bull Salzburg. Toen de Limburger zijn congé kreeg, toonde Lokhoff zich solidair met zijn landgenoot.

"VVV-Venlo en ik waren er samen snel uit, beide partijen wilden graag", ging Lokhoff verder. "Ik heb VVV-Venlo in mijn tijd als speler en later als trainer altijd een fijne club gevonden en dat gevoel had ik ook nu weer tijdens de gesprekken. Ik kijk er naar uit om te beginnen aan deze uitdaging, al ga ik eerst even genieten van de feestdagen en mijn verjaardag vieren. Daarna lekker aan de slag."

Ook Hai Berden, voorzitter van de ploeg uit Venlo, is blij met de komst van Lokhoff. "We hadden onszelf ten doel gesteld om vóór de kerst een nieuwe hoofdtrainer binnen te halen. Dat is ons gelukt. We zijn blij dat deze ervaren trainer er direct de eerste training in het nieuwe jaar kan staan en dat hij tijdens de komende weken en tijdens het trainingskamp in Turkije kennis kan maken met de spelersgroep, de technische staf en de andere mensen binnen de club."