Aissati sluit langer verblijf bij Ajax niet uit

André

Ismaïl Aissati leek zijn beste tijd gehad te hebben bij Ajax, maar inmiddels ziet de toekomst er heel anders uit voor de middenvelder.

Aissati maakte enkele weken geleden nog zijn speelminuten bij Jong Ajax, maar heeft zich inmiddels teruggeknokt in het eerste elftal van trainer Frank de Boer. Waar de Marokkaanse middenvelder eerst nog aan een vertrek dacht, zo sluit hij nu een langer verblijf bij de Amsterdamse club niet uit.

"Ik zit in mijn laatste contractjaar, dus als Ajax nog iets aan me wil verdienen moeten ze me in januari verkopen", vertelt Aissati op de clubsite van Ajax. "Anders praten we na de winterstop verder. Maar bij Ajax blijven is voor mij absoluut een optie. Het is aan de club."

De voormalig speler van PSV begint vanavond mogelijk in de basis bij Ajax, wanneer de ploeg het in het bekertoernooi opneemt tegen koploper AZ. Aissati kijkt er naar uit. "Ik verwacht dat het een fantastische wedstrijd wordt. AZ heeft ook een voetballende ploeg zoals wij. Alleen moeten wij naar onszelf kijken."