Volgende Dragon Age zal Skyrim-invloeden hebben

Pheno

In een interview heeft Ray Muzyka, de baas bij BiowWare, aangegeven dat het volgende deel in de Dragon Age-reeks trouw blijft aan de vorige delen, maar dat het ook nieuwe invloeden van andere spellen zoals Skyrim zal hebben.

Muzyka legt in het interview uit dat het ontwikkelteam geluisterd heeft naar de fans en dat het bedrijf de kritiek op Dragon Age 2 ter harte zal nemen. "De volgende Dragon Age zal de beste features van de eerdere Dragon Ages hebben, maar het zal ook een hoop dingen hebben die spelers aantrekkelijk vinden in spellen die nu uit zijn en die het openwereld-gevoel erg goed benaderen", zegt hij.

"We kijken erg goed naar Skyrim", voegt hij toe. "We vinden het leuk. We zijn grote bewonderaars van Bethesda en het produkt. We denken dat we mooie dingen kunnen doen."

Een nieuwe Dragon Age-game is nog niet officieel aangekondigd, maar Muzyka kan niet wachten om hun volgende game aan te kondigen. "Ons doel is om onze fans te verrassen en te laten genieten", legt hij uit. "Ik heb de laatste weken iets gezien dat echt de toekomst van die franchise is, ik kijk er zo erg naar uit om dat aan te kondigen."