Bulykin: "Ik wil na winterstop doorbreken"

Niels (DerMeister)

Dmitry Bulykin heeft ondanks zijn reserverol bij Ajax geen spijt van zijn transfer. De Rus vindt dat hij het naar behoren doet in Amsterdam.

"Ik zit veel op de bank bij Ajax, maar toen ik in de basis stond raakte ik geblesseerd. Ik ben nu weer volledig hersteld", zei Bulykin tegen La Dernière Heure. "Ik wil na de winterstop definitief doorbreken." De Russische spits keerde tegen Real Madrid terug van een enkelblessure.

Bulykin vindt dat hij van waarde is geweest voor Ajax ondanks zijn bijrol. "Ik heb drie doelpunten gemaakt en voor het aantal minuten dat ik heb gespeeld is dat niet slecht", aldus de aanvaller, die nog steeds achter zijn keuze staat om Anderlecht te verlaten voor een overstap naar Amsterdam.

"Ik mis sommige spelers van Anderlecht, maar ik heb geen spijt van mijn transfer", zei Bulykin, die vanwege zijn goede prestaties bij ADO Den Haag een prijs ontving. De spits werd verkozen tot Beste Russische speler in het buitenland. "Dat heeft me verrast en het doet me plezier. Ik ben toch grote namen als Arshavin, Pogrebniak, Pavlyuchenko en Bilyaletdinov voorgebleven."