Prijswinnaars FOK! Formule 1-manager 2011

Peterselieman

Het Formule 1-seizoen 2011 is afgelopen en daarom is het tijd om de prijswinnaars in de FOK F1-manager 2011 bekend te maken. In het klassement is het lang spannend geweest en werd er door de verschillende managers druk over de strategie nagedacht om de zege binnen te slepen.

Sebastian Vettel werd kampioen bij de coureurs en Red Bull Racing bij de constructeurs. Maar wie is in dit eindklassement de enige echte FOK! Formule 1-managerkampioen van 2011 geworden en gaat er met de hoofdprijs vandoor? Wie vallen er nog meer in prijzen? Lees snel verder!

Het volledige eindklassement van de userteams kun je hier nakijken. Het subleagueklassement is achter deze link te vinden.

De hoofdprijs, Race Experience, is gewonnen door: RZa_010. Hij of zij mag samen met een vriend of vriendin één dag zelf rijden in spectaculaire automobielen op het circuit van Zandvoort. Gefeliciteerd en bij voorbaat een leuke dag gewenst!

wvinky mag als nummer twee een cursus volgen om de nieuwste sensatie bij het karten onder de knie te krijgen: driftkarten.

De nummers 3 tot en met 5 winnen een kwartaalabonnement op Top Gear Magazine, het magazine waarin alles over auto's wordt besproken. De winnaars zijn:
3) Roel0f
4) Knock-out-Mutant
5) Nelix

Tot slot hebben we voor de nummers 6 tot en met 15 ontvangen ieder 2 kartheats aangeboden door Bleekemolens Race Planet Indoor Kartbanen! De gelukkigen zijn:
6) Dennycross
7) Fritsert
8) hugo2406
9) MVK
10)
RRRobert
11) Automatic_Rock
12) creeper14
13) woody100
14) Arie_Devlin
15) trance_fan

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd en veel plezier met de gewonnen prijs! Ben je een van de prijswinnaars, neem dan contact met ons op via een e-mail naar sport[at]fok.nl onder vermelding van je username en naam- en adresgegevens. Dan zorgt de PR van FOK! ervoor dat je de gewonnen prijs zo spoedig als mogelijk in ontvangst mag nemen.

FOK! dankt Bleekemolens Race Planet, Fun Center Kart World Limmen en TopGear voor het beschikbaarstellen van de prijzen.

Namens de gehele FOK!managerspel-crew: alle deelnemers bedankt voor het meedoen en de prijswinnaars van harte gefeliciteerd: veel plezier met je prijs.

We zien iedereen graag weer terug in het komend F1-seizoen, bij de FOK! Formule 1-manager 2012!