Europese releasedatum Postal III bekend

Mendel (mendelboaz)

Vanaf vandaag is het mogelijk om de gestoorde game van Running With Scissors, namelijk Postal III te downloaden via Steam. Nu is ook de Europese retail versie van de game aangekondigd. Retail wil zeggen dat het spel in de winkel uitkomt, in plaats van de vorm van een digitale download via Steam.

Op 20 december, over 10 dagen, kunnen we hier in Europa naar de winkels rennen om Postal III voor de pc op te halen, mits je van gestoorde en absurde games als Postal houdt. Helaas gaat dit niet op voor mensen die Postal III voor hun console willen hebben, hiervoor is helaas nog geen releasedatum bekend. Wel is bekend dat de consoleversie van Postal III ergens in 2012 uit zal komen.

Postal III is een thirdperson-shooter, en tevens het nieuwste deel uit de gewelddadige en controversionele Postal-reeks. Het spel is nu al sinds 2005 in ontwikkeling, dus het is fijn dat hij over 10 dagen eindelijk in de schappen ligt. We houden jullie op de hoogte over de releasedatum van de consoleversie en eventueel verder nieuws over Postal III.

postal 3