Ranieri vol lof over trefzekere Castaignos

Niels (DerMeister)

Internazionale dankte zondag Luc Castaignos voor drie punten tegen Siena (0-1). Trainer Claudio Ranieri sprak zijn bewondering uit voor de spits.

De voormalig Feyenoorder kwam als invaller binnen de lijnen en schoot Inter kort voor tijd naar een zege. De Italiaanse topclub klimt daardoor op de ranglijst. Inter bivakkeert echter nog altijd op de dramatische vijftiende plek. Ranieri zag met spits Castaignos een lichtpunt in de duisternis.

"Hij is een goede jongen. Ik ben een liefhebber van hem sinds ik hier ben", zei Ranieri tegen Italiaanse media. "Ik denk dat hij een geweldige toekomst tegemoet zal gaan. Ik probeer hem op verschillende posities klaar te stomen voor het grote werk, maar van nature is hij een spits."

"Luc kan echter ook op de flanken uit de voeten", aldus de ervaren coach, die weet dat Inter snel moet opklimmen. "We moeten nu van wedstrijd naar wedstrijd leven. Ik vraag de spelers om alles te geven aangezien we niet op ons best zijn. Ik ben gelukkig omdat ze nooit opgeven."