Teaser: Raiding The Lost Ark

dekatophetspek

Het is 20 jaar geleden dat Raiders of the Lost Ark voor het eerst op het witte doek verscheen en nog steeds is de film onnoemelijk populair. Dat geldt zeker voor superfan Jamie Benning die druk bezig met een documentaire over de succesvolle film van Lucas en Spielberg. Van Raiding The Lost Ark zijn nu de eerste 17 minuten online gezet.

Raiding the Lost Ark is duidelijk een documentaire die gemaakt is door een fan die weet wat andere fans willen zien en horen. Benning maakt gebruik van interviews, auditie opnames, behind-the-scenes clips en nog meer zeldzame opnames, die het resultaat waren van jarenlang fanatiek verzamelen. Zo zien we onder meer opnames van de auditie van Tom Selleck, prachtige anekdotes van Steven Spielberg en George Lucas en het mooie verhaal van Alfred Molina over de openingsscène met de tarantula.

Jamie Benning maakte eerder naam met zijn documentaire Star Wars Begins. Voor meer informatie is er ook een Facebook paginaDe eerste 17 minuten van Raiding the Lost Ark zijn HIER te zien.

 Raiding the Lost Ark
Raiding the Lost Ark teaser smaakt naar meer...