Tottenham verwacht dat Bale blijft

Frank (franklop)

Ondanks veel belangstelling rekent Tottenham Hotspur niet op een vertrek van sterspeler Gareth Bale. De Welshman maakt al twee seizoenen veel indruk bij de Londense cliub. AC Milan, Inter maar ook FC Barcelona werden al een paar keer genoemd als mogelijke gegadigden.

Als het aan de assistent-trainer van The Spurs ligt blijft Bale echter gewoon te bewonderen op White Hart Lane. "Ik geloof dat we Bale kunnen behouden", aldus Joe Jordan tegenover SkySports. "Het is geweldig als de grootste clubs in deze wereld praten over een speler van ons. Ik zie niet waarom dat problemen zou opleveren. We hebben bewezen dat we spelers kunnen behouden, maar ook kunnen aankopen. Beiden zijn erg belangrijk."

Dat ervaarde Luka Modric ook al eens. De Kroaat wilde deze zomer graag verkassen naar Chelsea, maar Tottenham weigerde mee te werken aan een transfer. "We wilden ons niet laten dwingen om hem te verkopen. Dat was iets dat, ook voor Luka, veel te lang duurde. Het bleef maar doorgaan en het had ook duidelijk effect op de speler. Ik ben blij dat het nu weer goed gaat."