Boullier accepteert excuses Petrov

Peterselieman

Lotus Renault GP-teambaas Eric Boullier heeft de excuses van coureur Vitaly Petrov geaccepteerd. De Russische rijder haalde na de Grand Prix van Abu Dhabi in de Russische media hard uit naar zijn team omdat de prestaties gedurende dit jaar steeds minder werden.

"Ik wil geen excuses vinden, maar ik zat vol adrenaline van de race en ik was bijzonder teleurgesteld om de top-tien te missen. Ik had dit niet moeten zeggen. Ik zal mijn uiterste best doen om me in Brazilië beter te presenteren," zei Petrov die meteen na het uitspreken van zijn woorden wist dat deze bij de teamleiding niet goed zouden gaan vallen.

Boullier accepteert de excuses. "Het was een zware race. Hij baalde van het feit dat hij punten misliep en hij was doodmoe. Coureurs zijn geen robots. En net als iedere coureur, is Vitaly erg competitief. Als hij op het podium had gestaan in Abu Dhabi, had hij geklaagd dat hij niet had gewonnen. We zien dit als een incident. Vitaly heeft zich verontschuldigd en wat ons betreft kan dit hoofdstuk gesloten worden."