Cáceres: "Ik wil graag terug naar Juventus"

Wessenator

Martin Cáceres heeft zich duidelijk uitgelaten over zijn toekomstwens. De Uruguayaan van Sevilla zou graag willen terugkeren naar Juventus.

Cáceres voetbalde in het seizoen 2009/2010 al in het shirt van de Oude Dame, maar dat avontuur werd toen geen succes. De Turijnse club deed de Uruguayaan al na één seizoen van de hand. Cáceres vertrok naar Sevilla, waar hij meer succes had. De verdediger zou nu graag willen terugkeren naar Juve om te laten zien dat hij nu wel kan slagen.

"Ik zou heel graag het shirt van Juventus weer dragen", zo neemt Cáceres in gesprek met Estadio Deportivo geen blad voor de mond. "Ik had destijds graag wat meer kansen gehad om mij te bewijzen, maar dat hoort bij het voetbal. Ik zal er verder niet te veel meer over zeggen, maar ik wilde mijn wens niet voor me houden."

Cáceres speelde in zijn eerste seizoen bij Sevilla 25 competitieduels, waarin hij één keer wist te scoren. Ook dit seizoen is de verdediger tot dusver een vaste waarde. Cáceres speelde alle elf competitieduels. Sevilla staat momenteel op de vijfde plaats in de Primera Division.