Kruisloze slipjes in kinderkledingzaak

Djeez

Ze gaan al decennialang als warme broodjes over de toonbank van de seksshop op de hoek: kruisloze slipjes. Een Amerikaanse kindermodezaak zag er dan ook wel brood in en hangt ze sinds kort tussen de gewone onderbroekjes in de rekken.

Zoek je nog een leuke onderbroek voor je dochter, dan moet je even naar Greeley afreizen. In die stad in de staat Colorado is namelijk Kids N Teen gevestigd, een op het oog normale kindermodeboer. Ene Erin French is geschokt door de ontdekking dat ze wel heel pikant meisjesondergoed verkopen.

De moeder wilde met haar zoon naar de speeltuin die zich in het winkelcentrum van Greeley bevindt. Naast de speeltuin bleek een nieuwe kinderkledingzaak te zijn geopend. De moeder besloot direct tussen de rekken te snuffelen. "Ze hebben schattige kleine rugzakken en mooie prinsessenjurkjes", vertelt French.

"Daarna zag ik de kruisloze slipjes, en ik was geschokt. Mijn eerste reactie was: 'Zie ik dat echt?'" Vervolgens pakte ze haar telefoon om het volgens haar ongepaste kledingstuk voor eeuwig vast te leggen. De eigenares van Kids N Teen, Kristina, heeft de hand in eigen boezem gestoken en de gewraakte slipjes inmiddels uit de schappen gehaald. Ze geeft toe zich vooral te richten op jonge kinderen, maar ongeveer een kwart van de kleding is bestemd voor tieners.

French is er echter van overtuigd dat de kinderkledingwinkel fout zat. "Dit is een babywinkel, een zaak voor kinderen. Dat kledingstuk is maar bedoeld voor een ding, en dat is niet iets dat we bij jonge meisjes willen aanmoedigen", besluit ze.


Kruisloze kinderslipjes!