Sandra Bullock toch niet Clint Eastwoods dochter

Borizzz

Sandra Bullock gaat niet de vrouwelijke hoofdrol spelen tegenover Clint Eastwood in het drama Trouble With the Curve. Dat schrijft de Canadese filmsite Twitchfilm. Een maand geleden werd bekend dat Bullock in onderhandeling was voor de rol van Eastwoods dochter. Deze onderhandeling liep om onbekende redenen op niets uit.

Trouble With the Curve gaat over een honkbaltrainer op leeftijd die met zijn dochter op pad gaat om een potentieel pitchtalent te scouten. Na het vertrek van de 47-jarige Bullock worden de 37-jarige Amy Adams en de 35-jarige Reese Witherspoon overwogen voor de dochterrol.

De 81-jarige Eastwood maakt voor deze film zijn rentree als acteur. Zijn laatste rol was in Gran Torino uit 2008, daarna kondigde hij officieus zijn pensioen als acteur aan en werkte hij alleen nog achter de camera. Zijn nieuwste film is J. Edgar, over FBI-baas J. Edgar Hoover met Leonardo DiCaprio in de titelrol. Deze verschijnt op 12 januari in de Nederlandse bioscopen.

De film is het regiedebuut van Robert Lorenz, Eastwoods zakenpartner en vaste assistent-regisseur. Trouble With the Curve moet in 2013 in première gaan.


Sandra Bullock toch niet Clint Eastwoods dochter (Foto: Novum)