Celtic ziet af van komst Zenden

Wessenator

Boudewijn Zenden is er niet in geslaagd een contract af te dwingen bij Celtic. De Schotse topclub ziet af van de komst van de Nederlander.

De clubloze Zenden trainde enkele dagen mee met Celtic, in de hoop een contract in de wacht te slepen. De Schotse topclub laat via de officiële clubsite echter weten dat beide partijen hebben besloten niet met elkaar in zee te gaan. Wat de redenen voor die beslissing zijn is echter niet duidelijk.

"Celtic bevestigt dat Boudewijn Zenden de club niet zal komen versterken, nadat hij enkele dagen met de selectie heeft meegetraind", zo valt er te lezen. "The Hoops waren opgetogen dat de Nederlander ervoor koos om een korte periode mee te trainen, maar beide partijen hebben besloten om geen verdere gesprekken te voeren. Iedereen bij Celtic wenst de speler het beste in de nabije toekomst."

De 35-jarige Zenden zit sinds afgelopen zomer zonder club, nadat de middenvelder vertrok bij Sunderland. Eerder speelde Zenden voor onder meer PSV, Liverpool, Middlesbrough en Olympique Marseille.