Woody Harrelson vervangt tierende Mickey Rourke

Redactie

Woody Harrelson gaat een zware crimineel spelen in de zwarte komedie Seven Psychopaths. De acteur vervangt Mickey Rourke, die uit het filmproject is gestapt nadat hij ruzie had gekregen met de regisseur. De Amerikaanse filmsite Deadline schrijft donderdag ook dat zanger Tom Waits heeft getekend voor een rol in de film.

Rourke noemde Martin McDonagh maandag een 'rukker' die 'alles wil voor niks'. "Hij kan met zichzelf gaan spelen", zei Rourke in een interview met filmsite Moviefone. Rourke geeft filmmakers wel vaker een trap na. Zo noemde hij zijn film Passion Play 'verschrikkelijk' en zei hij dat Megan Fox niet kon acteren.

Welk personage Tom Waits gaat spelen in de komedie, is nog onbekend. Seven Psychopaths gaat over een scenarist, gespeeld door Colin Farrell, die werkt aan een script getiteld Seven Psychopaths. Hij raakt dankzij twee vrienden, rollen van Christopher Walken en Sam Rockwell, betrokken bij de ontvoering van het hondje van een psychopathische gangster, de rol die Rourke aanvankelijk zou spelen.

Regisseur McDonagh regisseerde Farrell al in de misdaadkomedie In Bruges uit 2008. Seven Psychopaths is deze week in productie gegaan. Wanneer de film in de bioscopen moet draaien, is nog onbekend.


Woody Harrelson vervangt tierende Mickey Rourke (Foto: Novum)