[Jupiler League] Spektakelstuk bij FC Oss - FC Dordrecht

Niels (DerMeister)

FC Oss heeft in eigen huis met 3-3 gelijkgespeeld tegen FC Dordrecht. De bezoekers speelden meer dan een half uur met tien man, maar wisten desondanks een gelijkspel uit het vuur te slepen.

Na een klein half uur spelen kwam Oss op voorsprong. Christopher Bieber was de gevierde man. Een kleine tien minuten later bracht Marcel van der Sloot de stand vanaf elf meter op 2-0. Twee minuten later kwam Dordrecht echter via Danny Post weer terug tot 2-1, wat tevens de ruststand was.

Kort na rust wist Dordrecht dankzij een doelpunt van Lopes zelfs op gelijke hoogte te komen, maar tien minuten later kregen de bezoekers een fikse tegenvaller te verwerken. Post kreeg de rode kaart van arbiter Ed Janssen en mocht daardoor met tien man verder. FC Oss sloeg tien minuten later toe via Marc Koot; 3-2.


FC Oss en FC Dordrecht spelen gelijk in doelpuntrijk duel (Foto: Pro Shots)

Dordrecht leek verslagen, maar aanvaller Santy Hulst scoorde zes minuten voor tijd de 3-3. Oss kreeg vervolgens alsnog de kans om de volle buit in eigen huis te houden. Van der Sloot mocht voor de tweede maal deze avond vanaf elf meter aanleggen, maar ditmaal stond het vizier niet op scherp.

Door de puntendeling blijven FC Oss en FC Dordrecht in de middenmoot hangen. FC Oss staat na vandaag op de elfde plaats, twee plekken voor Dordrecht.