Trailer: Blood City Massacre

dekatophetspek

Schrijver en regisseur Robert Tarantino (geen familie van Quentin) heeft vol trots de première van zijn nieuwste film Blood City Massacre aangekondigd. Via de website van Dread Central vernemen we dat de film op 11 november zijn vuurdoop krijgt in Wenen.

In Blood City Massacre draait het om seriemoordenaar Peter Crady. Crady heeft twee jaar geleden zijn ouders vermoord, nadat ze hem regelmatig in de kelder opsloten en martelden. Crady ontsnapt uit de psychiatrische afdeling van de gevangenis en heeft nog maar één doel in zijn leven. Wraak nemen op de personen, die er voor zorgden dat hij in de gevangenis terecht kwam, in het bijzonder zijn zus Susan en de detective Johnson. Ondertussen zijn ook een stel verslaggevers op jacht naar een exclusief interview met 'Mad Dog' Crady.

Blood City Massacre poster

In de film zien we een relatief onbekende cast met onder meer de Oostenrijkse worstelaar Humungus (Peter Crady), Robert Tarantino (Det. Steve Johnson), Marie-Therese Lind (Caroline Stone) en Anne Haddaway (Susan Crady) in de belangrijkste rollen. Voor de film verscheen inmiddels een pagina op Facebook en een trailer. Wanneer de film in de Nederlandse bioscopen zal verschijnen is niet bekend.


De trailer voor Blood City Massacre.