Trailer: 21 jump Street

dekatophetspek

Er is een eerste trailer verschenen voor de verfilming van 21 Jump Street. In de film zien we Jonah Hill en Channing Tatum als een stel agenten die undercover gaan op een highschool om een bende drugshandelaars op te pakken. 

De filmremake van de populaire serie uit de jaren tachtig wordt gemaakt onder regie van Phil Lord en Chris Miller. Ook Johnny Depp, die eerder de hoofdrol speelde in de tv-serie, zal een cameo verzorgen in de film. De Pirates of the Caribbean-ster is echter niet in de trailer te zien.

In een interview met MTV zegt Depp over zijn aandeel in de film: "Ik ging naar de set en speelde mijn rol zoals ik hem in gedachten had en dat pakte goed uit. Ik heb ook nog wat tijd doorgebracht met Jonah Hill en Channing Tatum en met de geweldige regisseurs die men voor de film gekozen hebben. Het was een geweldige ervaring."

Via Twitter liet Tatum weten dat er inmiddels een trailer voor de film is gemaakt, die je hier onder kan bekijken. 21 Jump Street draait vanaf 21 juni 2012 in de Nederlandse bioscopen.


De eerste trailer voor de filmremake van 21 Jump Street.