THQ niet bezorgd over GTAV

Victor (albedo)

THQ is niet bezorgd dat de aankondiging van Grand Theft Auto 5 het succes van Saints Row: The Third in de weg zal zitten. Volgens CEO Brain Farrell biedt hun game een totaal andere ervaring dan de serie van Rockstar, zo laat hij weten tijdens een vragensessie met de investeerders.

Farrell heeft net als iedereen in gameland de GTAV-trailer bekeken en twijfelt er niet aan dat het een geweldige game gaat worden. Hij wijst er echter op dat het een totaal andere game is dan hun Saints Row. Volgens hem is GTA serieuzer en verhaal gedreven, waar Saints Row draait om gekkigheid en vrijheid.

“Op fora is te lezen ‘Ik hou van GTA, maar ik houd ook van deze game omdat het heel anders en erg vermakelijk is.” Zo vertelt Farrell. Dat het derde deel van Saints Row in de smaak valt blijkt wel uit het aantal pre-orders, dat viermaal zo hoog ligt als bij Saints Row 2. THQ streeft erna om drie miljoen exemplaren van het spel te verkopen in het lopende fiscale jaar. Op 18 november ligt het spel in de winkels.

SR3