Arsenal praat met Real Madrid over Granero

Niels (DerMeister)

Arsenal is in gesprek met Real Madrid over Esteban Granero. Arsenal wil de middenvelder in januari naar de club halen. Een delegatie van Arsenal was afgelopen week in Madrid om daar te onderhandelen over de mogelijkheden.

De Londense club is bang dat het herstel van Jack Wilhshere lang zal duren en is daarom op zoek naar versterking, weet Goal.com. Arsenal wil Granero in de winterstop vastleggen. Granero is een voormalig jeugdspeler van Real Madrid. Na een periode van drie jaar bij Getafe keerde hij afgelopen jaar terug bij de club. Trainer Arsène Wenger moet het nog minstens vier maanden zonder Wilshere doen en wil Granero vastleggen om de lasten van Mikel Arteta en Aaron Ramsey te verlichten.

Maar Arsenal is niet de enige met belangstelling in de speler. Ook Málaga heeft de middenvelder op het oog. Real Madrid heeft een prijskaartje van ruim zes miljoen euro aan Granero gehangen. De Spaanse club heeft Arsenal laten weten dat ze Granero het liefste tot aan het einde van dit seizoen behouden. Hij speelde afgelopen seizoen 32 wedstrijden voor Real, voornamelijk als invaller. Dit seizoen kwam hij pas zeven minuten in actie.