Steve en BF3 populair in oktober 2011

Kevin (KoosyNL)

FOK!games wordt door vele van jullie veel bezocht en gelezen. Maar wat vinden jullie nou de meest interessante zaken op FOK!games? We hebben voor jullie een paar lijstjes gemaakt met de berichten en artikelen waar jullie de afgelopen maand je het meest over opgewonden hebben en in hebben geïnteresseerd.

Als eerste een lijstje met de meest gelezen berichten van de afgelopen maand. Hierbij worden ook berichten meegenomen die op de Frontpage hebben gestaan. Zoals jullie kunnen zien is het nieuws dat Steve Jobs was overleden het grootste nieuws van de afgelopen maand. Verder doet nieuws wat over mobiele telefoons gaat het erg goed bij de bezoekers.

1. Apple-topman Steve Jobs overleden
2. Samsung wil lancering iPhone 4S tegenhouden
3. Grand Theft Auto V aangekondigd
4. 'Mannen in gevaar door videogames'
5. iPhone 4S uitverkocht door pre-orders

Steve Jobs

Maar waar zijn de gamers op FOK!games nou eigenlijk druk mee? Battlefield 3 is duidelijk een belangrijk onderwerp. In de top 5 staat de game er twee keer in. Het nieuws dat Robin Williams zijn baard had verloren was genoeg om de aandacht te trekken en wist ook een hoop van jullie te bekoren. Daarnaast is natuurlijk het nieuws dat GTA V in Los Angeles zou afspelen enorm interessant.

1. "Gamers snappen begrip bèta niet"
2. Robin Williams verliest baard
3. 'GTA V speelt zich af in Los Angeles'
4. EA klaagt EA aan
5. 'Battlefield 3 op Steam'

BF3

De best gelezen review van afgelopen maand is die van Gears of War 3 geweest, op de voet gevolgd door de Dark Souls Dagboeken en ICO en Shadow of the Colossus Collection. De meest gelezen preview is Elder Scrolls V: Skyrim geweest met op de tweede plek Assassin's Creed: Revelations en op de derde The Lord of the Rings: War in the North.

Bij de specials hadden jullie veel interesse in de First Look. Ook de 7-specials waren in trek. De onderwerpen gruwelijkste game-scene en vermakelijkste gameverfilmingen waren hierna het meest gelezen.

GeoW 3