Junior vervangt Van Dijk bij FC Utrecht

Redactie

Jan Wouters heeft Rob van Dijk gepasseerd voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen van vandaag. Een normale keuze, vindt de nieuwe trainer van FC Utrecht.

De Paraguayaan Junior Fernandez is hersteld van een blessure en deed een helft mee bij Jong FC Utrecht tegen Jong FC Twente. Daarin kreeg hij vijf tegendoelpunten, maar dat maakt niks uit volgens Wouters.

"Maar hij maakte absoluut een goede indruk. Hij is fit en was gehaald als eerste keeper", laat Wouters weten op de clubwebsite van FC Utrecht. De 42-jarige Rob van Dijk werd aan het begin van het seizoen aangetrokken vanwege de blessures bij de Utrecht-keepers.

Wouters wil verder weinig veranderen. "Er kwam veel op me af de afgelopen dagen, veel meer natuurlijk dan ik als assistent gewend was, maar dat bevalt me goed. Ik sta geen ander beleid voor dan Erwin. De visie blijft hetzelfde: naar voren toe voetballen en voor de winst gaan. En in Utrecht mag het best opportunistisch. Daar moeten we een goede balans in vinden. Ik zie ook absoluut een stijgende lijn met deze jonge, talentvolle groep."


Jan Wouters passeert Rob van Dijk (Foto: Pro Shots)